Over ons

“Wij zijn een arbodienst met een gezicht”

Wij geloven dat werk de mens gezond en krachtig maakt. Al onze medewerkers en processen zijn daarop gericht. Wij willen onze klanten een impuls geven om niet alleen het verzuim structureel en duurzaam te minimaliseren, maar vooral inzetbaarheid, gezondheid en maximalisatie te optimaliseren. Wij kijken naar mogelijkheden vanuit een multidisciplinaire aanpak.


Encare maakt deel uit van Zorg van de Zaak Netwerk

Zorg van de Zaak is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven met ruim 5.300 medewerkers. Vanuit het netwerk wordt integrale ondersteuning rond impactvolle momenten geboden op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Hierdoor kunnen mensen blijven werken en meedoen in de samenleving. Daarmee vormt Zorg van de Zaak een uniek platform voor participatie.
Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hiermee willen we een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland. 

www.zorgvandezaak.nl
 

Lees meer...

Historie

Encare Arbozorg is opgericht in 1988 als ‘Stichting Regionale Bedrijfsgezondheidsdienst’. De eerste grote klant was Sphinx in Maastricht. Toen al werd de basis van ons concept gelegd: als arbodienst kun je alleen efficiënt en effectief opereren als je weet hoe de organisatie van je klant in elkaar zit.

Tegenwoordig is Encare Arbozorg een gecertificeerde arbodienst, die al meer dan 30 jaar maatwerk en kwaliteit levert. We hebben klanten binnen alle sectoren. We specialiseren ons in zorg, industrie, onderwijs en overheid. Wij richten ons op preventie  en verzuimbegeleiding  in Limburg. Encare maakt onderdeel uit van Zorg van de Zaak. Wij hebben ruim 40 specialisten in dienst, waaronder een team van 18 bedrijfsartsen. Daarnaast hebben wij alle overige arbo-disciplines in eigen huis. Samen bieden wij uw organisatie een compleet productenpakket aan. Daarbij kiest u voor het abonnement dat het best bij uw organisatie past.

Actueel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en recente ontwikkelingen bij Encare Arbozorg via onze nieuwsbrief en nieuwsberichten. Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Nieuws Archief nieuwsbrieven

Vacatures

Certificaten