Hart voor de Zaak - Caroline Muskens

Klantondersteuner Caroline stelt zich voor.

Mijn naam is Caroline Muskens. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn partner en onze zoon van 3 jaar in Born.

Sinds 1 oktober 2019 werk ik met heel veel plezier bij Encare Arbozorg in Maastricht en vervul ik de functie van klantondersteuner. Mijn route naar Encare Arbozorg is niet de meest gangbare route gezien mijn arbeidsverleden maar wel een bewuste en doordachte beslissing waar ik geen moment spijt van heb.  

Na mijn studie Marketing en Communicatie in Leiden, ben ik per toeval in de wereld van verzekeringen beland. Na een traineeship in zorg- en inkomensverzekeringen kwam ik terecht op de afdeling Zorginkoop bij een grote verzekeraar. Ik groeide door als inkoper arbeidsgerelateerde zorg waarbij ik met veel preventieve en curatieve partijen om tafel heb gezeten. Mijn interesse voor de arbowereld en vooral het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen, is toen ontstaan.

Daarna ben ik bij in Rotterdam gaan werken, waar ik mij heb gespecialiseerd in werknemersverzekeringen. De zorgkant bleef mij trekken. Toen ik werd benaderd om mijn expertise van arbeidsgerelateerde zorg uit te rollen als accountmanager zorgverzekeringen bij een organisatie in Heerlen, hoefde ik niet lang na te denken. Na 10 jaar woonachtig te zijn geweest in Leiden ben ik teruggekeerd naar mijn roots in Zuid Limburg.

Begin 2019 begon het weer te kriebelen. Ik besefte dat er maar één vakgebied is waar ik een nieuwe uitdaging in wilde aangaan én dat was een baan in de arbodienstverlening. Na een bewuste en succesvolle zoektocht zit ik nu op mijn plek bij Encare Arbozorg.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking met u en wellicht spreken wij elkaar snel aan de telefoon.