Pech op het veld, maar plezier langs de lijn

Op zondag 3 november won FC Utrecht met 6-0 van Fortuna Sittard in stadion de Galgenwaard. Drie van onze klanten uit de regio Sittard waren erbij.

Op zondag 3 november won FC Utrecht met 6-0 van Fortuna Sittard in stadion de Galgenwaard. Drie van onze klanten uit de regio Sittard, Jacqueline van der Weijden, HR-adviseur Adelante, Sjaak Hoop en Sjef Cortenraede van Zuyderland Medisch Centrum en Ylva Lebbink van Zuyderland Thuiszorg waren erbij, vanuit de skybox van Zorg van de Zaak Netwerk. Thim Derhaag, klantmanager Encare vertelt:

"Als Limburger opgegroeid onder de rook van ‘Zitterd’ had ik een licht voorkeur voor Fortuna die dag. De aanwezigen merkte ook allemaal de flow op waarin Fortuna verkeerde op dat moment. De Limburgers onder elkaar praatten elkaar moed in. Het mocht niet baten, al na 4 minuten scoorde FC Utrecht via Kerk en 10 minuten later viel er nog een doelpunt voor FC Utrecht. Jammer voor de Limburgse fans. De gezelligheid werd overigens niet minder om.  We werden zeer hartelijk ontvangen. De middag was voorzien van een heerlijk buffet, het ontbrak aan niets.

Leuk voor de echte voetbal fans was het optreden van twee oud FC Utrecht spelers, waaronder Ton de Kruyk. Zij kwamen in de skybox de wedstrijd voorbespreken en gaven veel tips en achtergronden. Vervolgens mochten we een voorspelling doen. De winnaar was een van de andere gasten in de Skybox. Hij won een gesigneerd wedstrijd shirt van FC Utrecht.

Het was al met al, ondanks het fikse verlies van Fortuna, een erg leuke middag."