Missie

Bij Encare werken we, samen met u, aan gezondheid, vitaliteit en een plezierige werkomgeving. We willen efficiënte, eenvoudige en transparante oplossingen bieden. We streven naar een gezond rendement, met ruimte voor ontwikkeling en onafhankelijkheid.

Visie

Wij zijn een arbodienst met een gezicht. Encare is een regionale arbodienst in Limburg. Wij houden van een persoonlijke aanpak en kennen onze klanten. We gaan voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Wij geloven dat werk de mens gezond en krachtig maakt. Al onze medewerkers en processen zijn daarop gericht  Wij willen onze klanten een impuls geven om niet alleen het verzuim structureel en duurzaam te minimaliseren, maar vooral inzetbaarheid, gezondheid en maximalisatie te optimaliseren. Wij kijken naar mogelijkheden vanuit een multidisciplinaire aanpak.

Kernwaarden

Dichtbij

Communicatie met onze klanten houden wij laagdrempelig. Wij spelen snel en efficiënt op de vraag van de klant in. Wij bieden onze klanten vrijwel altijd een “kantoor om de hoek”. Wij zijn een platte organisatie, geworteld in de regio en kennen ontwikkelingen en uitdagingen uit onze regio en van de klant

Samen

Met een multidisciplinair team dat voor de klant klaar staat en met persoonlijke contacten en vaste aanspreekpersonen. Wij evalueren zodat onze dienstverlening blijft aansluiten bij het realiseren van de doelen van de klant

Verzuim

Medewerkers verantwoord zo snel mogelijk laten deelnemen aan het arbeidsproces. Gevraagd en ongevraagd adviseren en als we zien dat er kansen om verzuimuitval te voorkomen worden gemist.

En meer

We betrekken waar nodig verschillende specialisaties voor een afgewogen advies. Wij delen onze jarenlange ervaring in diverse sectoren bij diverse klanten.

Onze mensen

Wat is een arbodienst zonder mensen? Wat is uw organisatie zonder mensen?

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij weten de link te leggen tussen werkgevers en werknemers. Ze brengen hun deskundigheid in de praktijk en weten daarmee de juiste snaar te raken. Hun bevlogenheid en dienstverlening is het hart van onze organisatie. Op deze pagina stellen wij hun graag aan u voor. Encare Arbozorg, dé arbodienst met een gezicht.