Vaccinaties

Elke werkgever wil zijn mensen optimaal beschermen tegen gezondheidsrisico’s. Eén van die risico’s is het oplopen van infectieziekten op het werk. Encare Arbozorg verzorgt vaccinaties en metingen en helpt bij het opstellen van het vaccinatiebeleid.  Zo zorgen we ervoor dat uw personeel veilig en gezond blijft.

Opstellen vaccinatiebeleid

Wellicht is uw bedrijf actief in een branche waar werknemers meer risico lopen besmet te raken met infectieziekten. Of misschien zijn er werknemers werkzaam in specifieke beroepen waar het risico op besmetting hoger is. Om uw werknemers veilig hun werk uit te laten voeren, helpen we u met het opstellen van een vaccinatiebeleid. Zodat zij die risico lopen, op de juiste wijze tegen infectieziekten worden beschermd.

Verzorgen vaccinaties

Wij hebben veel ervaring op het gebied van infectieziekten en vaccinatiebeleid in hele diverse branches. Daarom nemen we u deze preventieve zorg graag uit handen. Encare verzorgt de volgende vaccinaties en metingen:

Advisering bij risico besmetting

Encare adviseert uw organisatie over de maatregelen die u kunt nemen om het risico op besmetting met een infectieziekte te verkleinen. Dit is altijd maatwerk waarbij het belang van onze klanten voorop staat.

Griepvaccinaties

De griep kluistert meer dan 10% van de Nederlandse werknemers gemiddeld 7 dagen aan huis. U kunt in samenwerking met Encare Arbozorg uw medewerkers met een simpel prikje wapenen tegen de griep. Lees meer.

Meer weten over vaccinaties?

Neem dan gerust contact met ons  op.

Meer informatie

» 043-3281718
» info@encare.nl

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.