Psycho sociale begeleiding

Als uw werknemer iedere dag gemotiveerd en met plezier werkt, dan haalt hij energie uit zijn werk. Maar als hij werkdruk ervaart, dan neemt de kans op verzuim toe. Werkgevers proberen uitval door stress vaak te voorkomen door de werklast te verminderen. Uit onderzoek blijkt juist dat het benutten van energiebronnen meer oplevert. Mensen krijgen namelijk vaak energie van kleine dingen: een compliment, steun van collega´s of inspraak bij een beslissing. Of van flexibele werktijden, zodat er een betere balans is tussen werk en privé. Zo kan uw werknemer beter omgaan met de werkdruk en houdt hij zijn energie en werkplezier. En dát voorkomt verzuim. Met de deskundige interventies van Encare Arbozorg helpen wij u hierbij. We begeleiden uw werknemers als er problemen zijn die gerelateerd zijn aan het werk, of gevolgen hebben voor het werk.

Psychosociale begeleiding door Encare

Wij richten ons op de effecten van het werk op het welzijn op uw medewerkers, de psychosociale arbeidsbelasting. Verder richten we ons ook op het voorkomen en oplossen van problemen, in het werk of privé, die invloed hebben op het werk, de psychosociale begeleiding. Onze experts zijn werkzaam in de volgende vakgebieden:

Meer informatie

» +31 (0)43 325 77 99
» info@encare.nl

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.