Verzuimbegeleiding

Wij geloven dat werk de mens gezond en krachtig maakt. Dat is ons uitgangspunt. Een werknemer  voelt zich goed wanneer hij of zij balans ervaart, zowel fysiek als mentaal. Preventie en verzuimmanagement  vragen daarom om een integrale aanpak gericht op de werknemer  als persoon in zijn privéleven, maar ook tijdens zijn werk en in de organisatie. Sleutelwoorden bij preventie en het managen van verzuim zijn voor ons: samen, aandacht, open communicatie en een procesmatige aanpak. Dit zijn niet zomaar wat woorden. Deze woorden zijn onderdeel van onze visie op verzuimbegeleiding.

Onze dienstverlening

Bij Encare werken we met een multidisciplinair team, waardoor we alle specialismen in eigen huis hebben. Samen leveren we maatwerk, perfect passend bij uw organisatie. Verzuimmanagement bestaat bij ons uit verschillende soorten dienstverlening. Afhankelijk van uw wensen bepalen we welke dienstverlening het best bij uw organisatie past. Zoals:

Meer informatie

» +31 (0)43 325 77 99
» info@encare.nl

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.