Over Encare

Encare Arbozorg is opgericht in 1988 als ‘Stichting Regionale Bedrijfsgezondheidsdienst’. De eerste grote klant was Sphinx in Maastricht. Toen al werd de basis van ons concept gelegd: als arbodienst kun je alleen efficiënt en effectief opereren als je weet hoe de organisatie van je klant in elkaar zit.

Tegenwoordig is Encare Arbozorg een gecertificeerde arbodienst, die al meer dan 25 jaar maatwerk en kwaliteit levert. We hebben klanten binnen alle sectoren. We specialiseren ons in zorg, industrie, onderwijs en overheid. Wij richten ons op preventie  en verzuimbegeleiding  in Limburg. Encare maakt onderdeel uit van Zorg van de Zaak. Wij hebben ruim 40 specialisten in dienst, waaronder een team van 18 bedrijfsartsen. Daarnaast hebben wij alle overige arbo-disciplines in eigen huis. Samen bieden wij uw organisatie een compleet productenpakket aan. Daarbij kiest u voor het abonnement dat het best bij uw organisatie past.

Meer weten over Encare Arbodienst?
Neem dan gerust contact met ons op.

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.