Een geslaagde klantbijeenkomst

Dinsdag 18 juni was het dan eindelijk zover. Onze klantbijeenkomst die in het teken stond van het dertig jarig bestaan van Encare Arbozorg. De dag vond plaats op een unieke locatie in Maastricht: de Sphinx. Een gebouw met een rijke historie, dat wordt gezien als bakermat van de Nederlandse industriële revolutie, én de plek waar we ooit zijn begonnen.

Happiness @ Work
Het thema van de klantbijeenkomst was ‘Happiness @ Work’. Een thema dat ons nauw aan het hart ligt. De bijeenkomst werd geopend door onze directeur Rosalie Welie waarin het verleden, het heden en de toekomst van Encare Arbozorg voorbijkwamen. Daarna gaf Veronique Kilian een inspirerende lezing over werkgeluk en hoe je dit kunt trainen. Het werd een interactieve sessie waarbij veel werd gelachen en we onze creatieve tekenkunsten aan elkaar konden laten zien.

Workshops
Na een korte pauze splitste  de groep zich op over een aantal workshops. Collega’s Jill en Ger sloten de dag af met als onderwerp de rol van de bedrijfsarts door de jaren heen, en trends in ziektebeelden die we hebben zien komen en gaan. Daarna was het tijd voor een borrel met lekkere hapjes, met name de pizza’s vielen erg in de smaak. Ter afsluiting was er een tombola. Na afloop kreeg iedereen een goodie bag met onder andere het boek ‘ Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties’  van Veronique Kilian. 

Viering van dertig jaar
Na de klantbijeenkomst hebben we het dertig jarig bestaan van Encare Arbozorg gevierd met alle collega’s. Met een feestelijke toost hebben we op het dakterras genoten van het mooie weer én een prachtig uitzicht over Maastricht. 

Kortom, het was een inspirerende en gezellige dag met een zeer geslaagde klantbijeenkomst.

Op naar de volgende 30 jaar!

Eveline Henquet

arts, Encare Arbozorg

Terug naar overzicht
Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.