Encare groeit verder

Ook de afgelopen twee maanden heeft Encare haar team uitgebreid. Op de financiële administratie verwelkomen wij Veronique en in ons artsenteam hebben wij Ger opgenomen. Zij stellen zich kort aan u voor.


Veronique Waterval - financiële administratie

Hallo, Ik ben Veronique Waterval en ik ben de nieuwe financieel controller bij Encare Arbozorg. Vanuit Lanaken, waar ik woon met partner en twee kinderen, reis ik dagelijks naar Maastricht naar onze vestiging aan de Lage Kanaaldijk. Thuis houd ik van wandelen en joggen, in elk geval lekker buiten.

Ik ben eerst 17 jaar werkzaam geweest in de accountancy, zowel in de controlepraktijk als in de samenstelpraktijk. In 2009 heb ik de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt in de functie van financial controller bij HSPRO. De laatste 6 jaar ben ik werkzaam geweest als senior medewerker planning&control bij Stichting ONS Onderwijsbureau, een administratie/advieskantoor van hoofdzakelijk onderwijsinstellingen. Hier verrichte ik controllerswerkzaamheden voor klanten van het bureau. Bij Encare zal ik mij onder andere gaan bezighouden met de inrichting en bewaking van financiële processen. 
__________


Ger Dijkgraaf - bedrijfsarts
Begin december, onze trouwdag.  Zesentwintig  jaar geleden ben ik met Tinto, in Rotterdam,  getrouwd.  We hebben drie kinderen en drie kleinkinderen. Die wonen in (de buurt van) Rotterdam. Nooit gedacht dat wij zouden verhuizen, maar opeens… was daar de kans; de kans om te verhuizen naar Valkenburg aan de Geul, waar mijn mooie en lieve echtgenote haar avontuur met een stenen winkel  (op de Lindenlaan)kan beginnen.

Voor mij de kans om ook een nieuwe uitdaging aan te gaan. Voor een bedrijfsarts is er in deze tijd gelukkig sprake van een keuze. Ik hoefde dus niet voor de eerste de beste gaan werken. Ik kon mijn hart volgen. Ik heb voor verschillende arbodiensten gewerkt de afgelopen 25 jaar en heb een voorliefde ontwikkeld voor een kleine, maar complete club. Zoals Encare; regionaal actief met een team artsen en daarbij alle noodzakelijke ander deskundigen. Een leuke club, dicht bij haar klanten.

Ik denk er weer aan als ik die ochtend op weg ga naar klanten. Eerst naar musici,  een beroepsgroep waar ik nog niet eerder mee te maken heb gehad.  Valt na één ochtend al van alles over te vertellen, merk ik.

In de middag onderwijs, daar heb ik meer ervaring in zoals onder ander de Hogeschool Utrecht. Bij de eerste medewerker, die honderduit vertelt, dringt zich de gedachte op of ik alles kan zeggen. Als 57- jarige Rotterdammer zou dat moeten “kennen”.  Goed direct er invliegen, niet l*llen maar poetsen. Eerder heb ik al van een klant te horen gekregen dat dat het wel meevalt met die Hollandse directheid. Dat werd overigens wel met een soort van opluchting medegedeeld.

De tweede meneer , van middelbare leeftijd heeft Asperger. Hij heeft  1 boek gelezen in zijn  leven. Heeft lezen nu als hobby/afleiding  opgepakt. Hij weet eigenlijk niet wat hij leest…”Letters” zegt hij op mijn vraag wat hij leest. 

Wat een leuk vak heb ik. Vroeger had ik het liefst op de spoedeisende hulp gewerkt. Een patiënt die bewusteloos binnenkomt en waar je niet mee hoeft te praten:  ideaal. Maar…”taal” is nu mijn hobby.

Nu snel naar huis in Valkenburg, Samen met mijn vrouw stil staan bij onze trouwdag en op naar de volgende 26 jaar, maar dan in Zuid - Limburg. 

Terug naar overzicht
Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.