Klantbijeenkomst Happiness @ Work

Beste relatie, 

Encare Arbozorg viert dit jaar haar 30-jarig jubileum. Begonnen als een klein bedrijfje met de naam Arbodienst Limburg, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid naar een arbodienst van naam en faam in de regio en behoren we tot de gevestigde orde.

Graag willen wij dit kroonjaar met u vieren en daarom nodigen wij u van harte uit voor onze klantbijeenkomst op dinsdag 18 juni vanaf 13.00 uur. We nemen u dan mee terug naar de plek waar het allemaal begonnen is: de Sphinx in Maastricht. Daar kunt u met eigen ogen zien hoe de wereld in dertig jaar is veranderd. Werkplezier is een essentieel aspect om uw medewerkers gezond te houden. Het centrale thema van deze bijeenkomst is daarom ‘Happiness @ Work’, een onderwerp wat ons als arbodienst al 30 jaar nauw aan het hart ligt. 

Spraakmakende keynote en interactieve workshops
Tijdens deze bijeenkomst zal organisatiedeskundige Veronique Kilian, auteur van het boek 'Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!' een lezing geven over werkgeluk en ons leren hoe wij zelf gelukkiger kunnen worden op de werkvloer. Haar model verwierf landelijk veel media-aandacht in onder andere het Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad, de Stentor (Noord Nederland) tot Zeeuwse Courant, Psychologie Magazine, Happinez, Tips en Advies voor Personeelsbeleid en Intermediair. De aanwezigen ontvangen na afloop allemaal een exemplaar van het boek 'Geluk op de werkvloer?'. 

Daarnaast zijn er diverse interactieve workshops rondom thema’s als werkgeluk en inzetbaarheid zodat u binnen uw eigen organisatie ook zelf aan de slag kunt met duurzame inzetbaarheid.

Na deze bijeenkomst weet u wat de ontwikkelingen en mogelijkheden zijn rondom werkgeluk en wat u zelf kunt doen om uw medewerkers gelukkig en inzetbaar te houden. Ook is er gelegenheid om samen met onze bedrijfsartsen het jubileum van 30 jaar Encare te vieren tijdens een extra feestelijke netwerkborrel. 

Programma 
13.00 - 13.30 uur: Inloop
13.30 - 13.45 uur: Aftrap klantenmiddag 
13.45 - 14.45 uur: Interactieve sessie Werkgeluk met Veronique Kilian
14.45 - 15.00 uur: Pauze
15.00 - 16.00 uur: Diverse workshops
16.00 - 16.15 uur: Pauze
16.15 - 16.30 uur: Afronding door Jill Brouns, arts en Ger Dijkgraaf, bedrijfsarts
16.30 - 17.30 uur: Netwerkmoment en verrassende borrel 

Inschrijven 
Deelname is kosteloos. U kunt zich inschrijven via onderstaande button.
Als u zelf niet in de gelegenheid bent, stuurt u deze uitnodiging dan gerust door naar een collega voor wie dit thema ook interessant is. 

Aanmelden voor deze klantbijeenkomst is niet meer mogelijk!

Locatie van de dag 
The Student Hotel 
Sphinxcour 9A
6211 XZ Maastricht 

Parkeren 
Q-Park Frontenpark
Frontensingel 1
6211 SZ  Maastricht

______________________________

Workshops
Wij bieden onderstaande drie workshops aan. U kunt één ​​​​​​workshop uitkiezen om tijdens deze middag bij te wonen. 

Het sociaal contract - Git van Leeuwenstein
Het sociaal contract als basis voor duurzame inzetbaarheid?  
Werknemers zijn doorgaans weinig bezig met het planmatig combineren van werken, leren en ontspannen. Velen verwachten na indiensttreding dat het vooral de verantwoordelijkheid is van hun werkgever om te zorgen voor werk en inkomen. Werkgevers op hun beurt klagen dat vooral zij de rekening krijgen wanneer werknemers verminderd inzetbaar worden en zich ziek melden. Hoe anders zou het kunnen zijn als een werknemer zijn inzetbaarheid in de vorm van kennis, kunde en karakter veel meer als ‘service’ ziet die in bruikleen wordt gegeven aan de werkgever. En wat zou het betekenen als een werkgever bij indiensttreding naast een arbeidscontract, inzetbaarheid volwaardig contracteert in de vorm van een sociaal contract. Benieuwd? We zetten u graag op een nieuw denkspoor.

Breinvriendelijk Werken - Tim Satijn
Ons brein is niet gemaakt om altijd maar ‘aan te staan’. Volle agenda’s, continue online bereikbaarheid en multitasking zijn funest voor de gezondheid productiviteit en creativiteit van BV Nederland. Breinvriendelijk Werken houdt in dat u uw dag en werkomgeving kunt  inrichten en instellen op basis van welke vorm van mentale inspanning (versnelling) u moet plegen. Wij laten u aan de hand van diverse oefeningen de mentale inspanningen met de drie versnellingen ervaren. Zo leert u het gevoel van deze verschillende versnellingen (her)kennen. 

Mediation - Monique van Dongen
Vriendelijkheid is een kracht die vaak onderschat wordt, zeker binnen de context van het werk. Vanuit goed werkgeverschap en goed werknemerschap is het belangrijk om de problemen en irritaties die zijn ontstaan op een zorgvuldige manier op te pakken. Mediation kan daarbij helpen.
In deze workshop zullen we aan de hand van stellingen duidelijk maken wat mediation is en waarvoor het op een positieve manier ingezet kan worden. Ook laten we aan de hand van een voorbeeld zien hoe een communicatieprobleem kan escaleren richting een fors arbeidsconflict. 

______________________________

We ontvangen u graag op 18 juni!


Met vriendelijke groet,
Encare arbozorg

Rosalie Welie
Directeur

Terug naar overzicht
Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.