Themamiddag 2014

Geachte relatie,

Op 16 september a.s. organiseren we voor al onze relaties een gratis themamiddag. Wij verwachten onze klanten, toekomstige klanten en klanten van weleer. 16 September wordt in elk geval een dag van mooie ontmoetingen en een geschikt moment om met elkaar bij te praten.

Het thema gaat dit jaar over stress. Zodra het woord valt hebben we er allemaal gedachten en beelden bij. Wij zullen die middag diverse kanten belichten want stress heeft meerdere gezichten. Voor de meesten van ons is stress hetzelfde als je zorgen maken over iets. Zoals te veel werk, strakke deadlines, de angst om je baan te verliezen of bijvoorbeeld een operatie. Stress beïnvloedt het dagelijks leven, de dagelijkse routines en geeft lichamelijke spanning. Als we geconfronteerd worden met stress gebeurt er van alles in ons lichaam.

U als werkgever én als werknemer zult dit herkennen. En wat is de impact op uw organisatie? Stress hoeft niet persé negatief te zijn. Positieve stress kan er juist voor zorgen dat er beter wordt gepresteerd. En vaak kijken mensen terug op een bepaalde gebeurtenis en beseffen dat ze het meest geleerd hebben tijdens stressvolle situaties. Over de diverse ins & outs rondom stress gaan we graag met u het gesprek aan op 16 september 2014 van 13.30 uur tot 17.00 uur in Kasteel Vaeshartelt.

Tijdens deze middag komen de volgende thema’s aan bod:

  • “Houd stress weg van verzuim”. Hierover spreekt Bart Teuwen, directeur en bedrijfsarts Encare Arbozorg.
  • “Van negatieve naar positieve stress” door Yvonne Stallenberg, bedrijfsmaatschappelijk werkster Encare Arbozorg.
  • “De fysieke winst van stress” door een van onze samenwerkingspartners Mieke Rijnbout, arbeidsdeskundige, bedrijfsfysiotherapeut en werkplekdeskundige.

Hier kunt u zich Aanmelden. Wilt u met meerdere personen komen? Stuur deze uitnodiging gerust door naar collega’s. Graag aanmelden vóór 8 september a.s.

Wij hopen u 16 september te mogen begroeten!

Met vriendelijke groeten,

Rosalie Welie & Bart Teuwen

N.B. Niet in de gelegenheid om te komen? Laat het ons weten dan komen we graag een keer persoonlijk langs.

Terug naar overzicht
Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.