Elke kracht benutten

U wilt het liefst uit elke werknemer het maximale halen. U wilt dat uw team vitaal en gemotiveerd is en blijft. Dat kan. Dan moet u wel weten wie uw werknemers zijn en waar hun krachten liggen. Pas als u weet wat er leeft en waar de krachten liggen, kunt u ze benutten. Dat leidt tot een hogere productiviteit en een lager verzuim. Encare stimuleert u kritisch naar uw organisatie te kijken. Zitten uw werknemers wel op de goede plek? Is er voldoende stimulans? Hoe communiceert de leidinggevende eigenlijk? Wij denken dat de kracht overal in uw organisatie zit, als u het maar ziet.

Door uw personeel te laten doen waar zij goed in zijn voorkomt u verzuim. Zieke werknemers kunt u aan het werk houden door aangepast en vervangend werk te organiseren. Heeft u het gevoel dat een werknemer niet lekker in zijn vel zit? Grijp eens eerder in en voorkom ziekte. Door uw personeel te stimuleren om breder inzetbaar te zijn, voorkomt u ook verzuim. De leidinggevende kan een groot verschil maken door aandacht aan zijn werknemers te schenken en bij verzuim betrokken te blijven. Kortom: wij benutten elke kracht. Gaat u mee op zoek naar de mogelijkheden?

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.