Hogere productiviteit

Werknemers die goed in hun vel zitten, presteren beter. Daarom werkt Encare Arbozorg niet alleen aan een minimaal verzuimcijfer. Wij investeren juist in inzetbaarheid, vitaliteit en motivatie. Weet u wat er leeft onder uw personeel? Doen ze waar ze goed in zijn? Gemotiveerd personeel is productiever en heeft een lager ziekteverzuim. Daarom zorgen wij er,  samen met u, voor dat alle capaciteiten optimaal benut worden. Door werknemers te motiveren en te stimuleren, door goede communicatie met de leidinggevende en vooral door te kijken wat wel mogelijk is, ook bij ziekte.

Wij doen er alles aan om uw werknemers weer aan het werk te krijgen en te houden. We kijken met een ruime blik: Hoe zijn de arbeidsomstandigheden? Wat als de sfeer niet goed is, of de stijl van leidinggeven? Wordt het personeel niet teveel belast? Hoe veilig is de werkomgeving? Hoe gezond is uw werknemer eigenlijk? Dat alles doen we samen met u als opdrachtgever. Uiteraard staan uw wensen centraal. Het resultaat? Een hogere productiviteit.

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.