Minder ziekteverzuim

Wij denken dat werken gezond en krachtig maakt. Daarom kijken wij altijd naar werkzaamheden die uw werknemer nog wél kunnen uitvoeren. Als de afstand tot het werk klein blijft, is de kans op een snelle terugkeer groter. De leidinggevende kan tal van zaken doen om de werknemer weer snel, gemotiveerd en vitaal aan de slag te krijgen.

Denk eens aan de werksfeer. Een positieve werksfeer stimuleert uw personeel om naar het werk te komen. Of een werknemer die toch kan komen werken omdat hij tijdelijk andere werkzaamheden kan verrichten. Misschien zijn terugkerende klachten van uw personeel heel eenvoudig op te lossen door een arbeidshygiënist of ergonoom in te schakelen. Of is de werkdruk misschien te hoog en heeft een reorganisatie gezorgd voor de nodige onrust? Encare Arbozorg helpt u inzicht te krijgen in de beweegredenen voor verzuim. Met verzuimbegeleiding, psychosociale begeleiding of dát wat uw organisatie nodig heeft. Wij zijn multidisciplinair. We hebben alles in eigen huis. Ons doel? Onnodig ziekteverzuim voorkomen met gemotiveerd en vitaal personeel.

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.