Plezier op het werk

Werknemers die lekker in hun vel zitten, een fijne werkplek en leuke collega’s. Het zijn allemaal zaken die het plezier van werknemers bepalen. Komt uw personeel ‘s ochtends graag naar het werk? Het is zeker belangrijk. Meer werkplezier leidt tot een fijne werksfeer, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Als werkgever kunt u hier veel aan doen!

Hoe motiveert u het personeel? Is de werkplek aangenaam? En wat als een werknemer niet meer goed functioneert omdat er thuis problemen zijn? Zomaar een aantal voorbeelden waarbij u, als werkgever, het verschil maakt. Wij, van Encare Arbozorg, helpen u graag. We hebben hier jarenlange ervaring mee. Wij streven naar duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Samen kijken we naar uw organisatie en voeren we verbeteringen door. Altijd eerlijk, integer en respectvol. 

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.