Quickview

Wij geloven dat werk de mens gezond en krachtig maakt. Deze visie is het uitgangpunt bij onze dienstverlening. Wij focussen op preventie en leggen de nadruk op wat wel mogelijk is. Wij houden van een persoonlijke aanpak en kennen onze klanten. Daarom kiezen we bewust voor een regionale aanpak waarbij we ons richten op de provincie Limburg. Encare maakt onderdeel uit van Zorg van de Zaak.

Gecertificeerde en ervaren arbodienst

Encare Arbozorg is een gecertificeerde arbodienst. Wij leveren al 25 jaar maatwerk en kwaliteit. Wij richten ons op preventie en verzuimmanagement in Limburg. Bij Encare werken we met een multidisciplinair team van bedrijfsartsen en specialisten. We hebben alle arbo-disciplines in eigen huis. Als partner adviseren, begeleiden en coachen wij onze opdrachtgevers op het gebied van verzuimmanagement, gezondheidsmanagement en arbeidsomstandigheden. Wij bieden uw organisatie een compleet productenpakket aan waarbij uw wens altijd voorop staat.

Spreekuurlocaties

Ons kantoor bevindt zich in Maastricht, met spreekuurlocaties verspreid over Limburg. We houden ook spreekuur bij onze klanten. Onze spreekuurlocaties bevinden zich in:

  • Maastricht
  • Heerlen
  • Venlo
  • Venray
  • Eindhoven

Producten

Wij hebben ruime ervaring in:

Meer weten over Encare Arbozorg?

Neem dan gerust contact met ons op.

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.