• "Korte lijntjes, pro-actief en direct resultaat!"

SIM

Na een zorgvuldig selectieproces  heeft de SIM- werkgroep Arbodienstverlening, waarin 7 verschillende bedrijven vertegenwoordigd waren, Encare arbodienst geselecteerd voor het SIM-collectief. 

Er wordt met regelmaat over gesproken: de Nederlandse arbeidsmarkt gaat veranderen waarbij voor het eerst in de geschiedenis minder mensen beschikbaar zullen zijn voor het werk dat er is.  Maar ook vraag en aanbod gaan veranderen door de economische ontwikkelingen, technologische mogelijkheden en maatschappelijke trends. Ieder bedrijf krijgt te maken met de gevolgen van vergrijzing. Met minder mensen méér doen, is de uitdaging voor de toekomst. Om als organisatie op de lange termijn succesvol te blijven, is het noodzakelijk de medewerkers  vitaler, gezonder en  gemotiveerd aan het werk te houden.

Encare heeft  door hun pro-actieve houding, korte lijntjes in de organisatie,  het beleid gericht op voorkoming van ziekteverzuim en hun baseline “ Motivation at Work” voor ons deze punten beantwoord

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.