• "Vertrouwen kun je niet kopiĆ«ren en plakken."

Zuyderland

"In de zorgsector én in onze regio Limburg krijgen we af te rekenen met vergrijzing en dubbele ontgroening: de mensen worden steeds ouder, hebben een langere loopbaan en er stromen minder jongeren in. Daarom proberen we zorgvuldig met het menselijk kapitaal om te gaan, en goed werknemerschap en gezonde leefstijl te promoten.

Een arbodienst moet voor ons ziekenhuis kort op de bal spelen én een inspirator zijn. Daarom kozen we voor Encare Arbozorg: we werken al jaren samen. Voor preventie en bescherming gaan we uit van een vraaggestuurd model en een multidisciplinaire benadering. De bedrijfsarts van Encare Arbozorg communiceert met de leidinggevenden én respecteert tegelijkertijd de privacy van de medewerkers.

Het spreekt voor zich dat je daarvoor een bedrijfsarts moet hebben die professioneel werkt en feeling voor de zorgsector heeft.  Je  moet hem kunnen vertrouwen. En dat vertrouwen kun je niet zomaar kopiëren en plakken."

Arno Helgers – beleidsmedewerker / arbeidshygiënist personeel & organisatie, Zuyderland

Certificaten
ENCARE ARBOZORG
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
Tel : 0031 (0)43 325 77 99
Fax : 0031 (0)43 325 26 01
Kernwaarden
Dynamisch en flexibel
Encare neemt initiatief en reageert pro-actief. We denken oplossingsgericht en leveren daar waar nodig maatwerk.
Betrouwbaar
Onze norm is open en eerlijk zaken doen. Integriteit en het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel.
Resultaat gericht
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Encare maakt voor u een vertaalslag van doelen naar resultaten.
Deskundig en professioneel
We maken onze kennis en kunde tot kracht en streven op deze manier naar een continue verbetering van onze dienstverlening.
Innovatief
Met onze kennis en creativiteit zijn we in staat om traditioneel denken te doorbreken. We denken vernieuwend of grensverleggend met onze klanten mee.
Respectvol
Ieder mens verdient respect . Respectvolle mensen laten anderen in hun eigen waarde en zien hen als gelijkwaardig. Op deze basis werken wij met onze klanten samen.